Garn (Mohair by Canard)

1-trådet kidmohair

DKK96,00

Særdeles velegnet til babyundertrøjer eller sjaler såvel skrikkede som hæklede.

Garn (Mohair by Canard)

2-trådet kidmohair

DKK96,00

Super blødt med utrolig smuk glans. Velegnet til alt strik.

Garn (Mohair by Canard)

Bouclé garn

DKK138,00

Super blødt mohairgarn med løkker.

Garn (Mohair by Canard)

Brushed lace

DKK72,00

Brushed lace garnet er den absolut fineste, blødeste og tyndeste mohair garn til strik. Denne garn type giver en rigtig "wow-effekt".


Garn af mohair fra Mohair by Canard som er super blødt, rart at have i fingrene og kan give utrolig fine resultater efter forarbejdning. Garnet bliver produceret i Sydafrika hvor vi har stor fokus på ordentlige arbejdsforhold og fair rammer for de ansatte.

Mohairen fra Mohair by Canard kommer i fire forskellige typer, 1-trådet kidmohair, 2-trådet kidmohair, bouclé mohair og brushed lace. Brushed lace har haft en enorm succes på markedet pga. dets helt ufattelige bløde og rare overfalde. Alle fire garntyper fås i et hav af farver, som alle kan ses på vores garn sortiment her i butikken eller i vores garngalleri.

Tilbage i 1992 startede vi med at avle på mohairgeden og af dens hår, som blev klippet én til to gange årligt, kunne vi producere garn og andre mohairprodukter. Vi åbnede en gårdbutik, hvori vi kunne sælge garn fra mohairgeden. Det viste sig efter mange år, at være en fantastisk oplevelse for os som familie. I dag, efter børnene er flyttet ud, er vi kun to tilbage på gården, dog uden dyrene, med butikken. Butikken udviklede sig til at være en kæmpe del af vores liv og vi må ærligt talt sige, at vi stadig elsker at have med butikken, geden og garnet at gøre. At geden og garnet gav os mange oplevelser, det er vi meget taknemmelige for.

Leder man efter opskrifter til inspiration kan ravelry.com anbefales. Herunder kan man købe sig til opskrifter til lige den slags beklædning man har lyst til.

Læs mere om garnet og produkterne på mohairbycanard.com