Strømper

Golfsokker

DKK125,00

Goftsokker er en så kaldt soklet der er specielt designet til at støtte og sidde godt fast på foden. Den er åndbar med god evne til at lede fugt væk fra foden.

Strømper

Jægerstrømper

DKK225,00

Jægerstrømpen er en tyk strømpe som går til knæet. Denne strømpe er optimal til udendørsbrug, når det er koldt og man skal holde varmen.

Strømper

Knæstrømper

DKK199,00

Knæstrømpen er en tynd strømpe som går til knæet. Til det daglige brug hvis man kan lide en lang strømpe som holder godt på varmen.

Strømper

Skistrømper

DKK240,00

Super varm og blød skistrømpe der går til knæet. Hele strømpen er foret med mohairfrotte’, så lægmusklerne holdes dejlige varme og smidige.

Strømper

Softtop

DKK165,00

Specialstrømper - korte med ekstra vidde i skaftet.

DKK149,00

Standard mohair strømpen til hverdagsbrug. Denne strømpe er tynd og har en almindelig længde.

DKK135,00

Urban strømpen, som er vores eksklusive herrestrømpe er nobel og tynd. Den er ideel til finere brug, da den ikke fylder meget i skoene og samtidig giver en god fodkomfort.

Strømper

Vandrestrømper

DKK199,00

Den ideelle sok for naturelskere og friluftsfolk. Det er den komfortable tykke mohair sok.


Vores strømper af mohair er et af kerneprodukterne fra Von Broich Mohair. Det er strømper af højeste kvalitet, som både er komfortable og slidstærke og vores varianter gør, at du kan få et par strømper til ethvert formål.

Standard mohair strømpen er vores tyndeste og fineste strømpe, mens Vandrestrømpen og Skistrømpen er tykkere varianter til formål, hvor du i høj grad har brug for varme og støtte.

» Vandrestrømpen – den universelle mohair strømpe

Vi har ført klassiske strømper af mohair igennem en lang årrække, mens nye typer som f.eks. de populære Golfsokker er kommet til senere.

» Læs hele vores historie